Viswater

Vijver Lageduurswoude

Vijver Lageduurswoude:

Mooie visvijver
Redelijke wandeling naar water.

Opsterlandse compagnons vaart

Opsterlandse compagnons vaart:

Mooi viswater met een grote diversiteit aan vissoorten.
Zeer goede visplaatsen langs de gehele Opsterlandse Compagnonsvaart van Gorredijk tot Smilde.

Mastenbroek

Mastenbroek:

Luxe visplaats met invalidensteiger

Vijver De Muijnhorn

Vijver De Muijnhorn:

De vijver bij De Muijnhorn is een gemeentevijver.Vissen in deze vijver is uitsluitend toegestaan door ledenen houders van een jeugdvergunning.

As van Zuid

As van Zuid:

As van Zuid is een gemeentevijver. Deze is gelegen tussen de Menninge en de Boekhorsterweg.
Vissen toegestaan uitsluitend door clubleden en houders van een jeugdvergunning.

Vijvers Prandinga

Vijvers Prandinga:

De vijvers in Prandinga zijn gemeentevijvers. In deze vijvers mag gevist worden door leden en houders van de jeugdvergunning.